De Heij Dakvenster

De Heij Installatiebedrijf

De Heij Dakramen

★★★★★
Op basis van 44 beoordelingen

De Heij Installatiebedrijf biedt niet alleen normale dakramen, maar ook elektrische dakramen. Heeft u vragen over elektrische dakramen? Onze medewerkers geven graag antwoord en advies. Onze medewerkers bieden erg goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wilt u meer weten over de prijzen? Dan kunt u erg gemakkelijk een offerte aanvragen.

Dakraam Bussum

Direct contact met een bedrijf uit uw regio!

U kunt door een dakraam te plaatsen meer licht en ventilatiemogelijkheden creëren. Een zolderkamer kan erg donker en wat muffig worden als er niet genoeg frisse lucht binnen komt. Een dakraam maakt de ruimte een stuk aangenamer. Informeer bij onze experts uit Bussum naar alle opties die u hebt.

Prijzen- en merkenoverzicht

Het kan lastig zijn om een bepaald merk dakraam te kiezen. Er is ook zoveel aanbod in Bussum. Wij hebben voor u een beknopt overzicht gemaakt van de beschikbare merken. U hebt de keus uit een dakraam van de merken Velux, Luxtra, Fakro, Ventiview, Rooflite en Ubbink. Al deze merken kunnen erg verschillen in aanbod en prijzen. In het volgende stukje gaan wij wat dieper in op de prijzen.

Rooflite
Rooflite is een bedrijf dat een dakraam voor weinig geld kan leveren. Het van oorsprong Hongaarse bedrijf concentreert zich op de productie van dakramen. Het assortiment is wat kleiner maar met een klein budget kunt u altijd wat passends vinden. De prijzen van deze dakramen liggen tussen de €150,- en €300,-.

Luxtra
De kwaliteit van dit bedrijf is vergelijkbaar met die van de bekendste merken. Zij leveren tuimelramen met een lage prijs terwijl de kwaliteit hoog is. De prijzen variëren van €140,- tot €250,-.

Ventiview
U weet zeker dat als u een dakraam koopt bij Ventiview, dat deze van topkwaliteit is. Zij leveren dakramen van Grenenhout en zijn qua kwaliteit te vergelijken met de bekendste merken, alleen zijn veel goedkoper. Een dakvenster is geprijsd tussen de €230,- tot €310,-.

Fakro
Velux heeft aan Fakro een grote concurrent. De kwaliteit is hetzelfde en net als Velux uitstekend. Dit bedrijf ontwikkelde het balkonraam. Zij leveren High end dakramen en alle ramen hebben een zeer goede isolerende werking. De ramen zijn €160,- tot €250,-.

Velux
En dan bent u aangekomen bij het meest bekende merk. Dit merk levert naast geweldige service, dakramen van de hoogste kwaliteit. Zij hebben het tuimelraam ontworpen, die hierna snel door alle andere merken is overgenomen. Voor de garantie en kwaliteit van Velux betaalt u €260,- tot €340,-.

Ubbink
Ubbink is een wat kleiner bedrijf dat redelijk nieuw op de markt is. Een dakraam van Ubbink is van kunststof en hierdoor vrij van onderhoud. Door Bioclean zelfreinigend glas te nemen is onderhoud en reinigen verleden tijd. De kosten van een dakvenster liggen tussen de €250,- tot €300,-.

Dakvenster plaatsen

Een dakvenster installeren is precies werk waar deskundigheid voor wordt vereist. Laat dit daarom over aan een professional. Onze specialist uit Bussum weten precies wat er moet gebeuren en zorgen ervoor dat er geen schade ontstaat bij het plaatsen van een dakvenster. In Bussum zijn vele ervaren experts die uw dakvenster kunnen plaatsen. Door een professional in te schakelen zal de klus niet uw dagelijkse ritme verstoren. Alles wordt deskundig en netjes gedaan en u zult geen troep eraan overhouden. Onze specialisten uit Bussum zullen uw woning opgeruimd en netjes achterlaten. Zij kunnen bij u diverse dakramen installeren, uitzettuimelramen, uitzetschuiframen, tuimelramen en uitzetramen.

Meerdere offertes aanvragen

Vergelijk gemakkelijk en snel het aanbod uit Bussum. Vraag hiervoor enkele offertes aan van specialisten. Zo krijgt u een idee van wat er mogelijk is. De prijzen verschillen per aanbieder. Wilt u zo goedkoop mogelijk uit zijn? Dan is het aanvragen van deze prijsopgaven een aanrader. U vindt gegarandeerd het dakraam dat binnen uw budget past bij onze experts uit Bussum.

Bekijk werkgebied in Bussum
 • Bloemenbuurt
 • Bijlstraat
 • Bieghel
 • Batterijlaan
 • Cereslaan
 • Vondellaan
 • Verbindingslaan
 • Dondersstraat
 • Brink
 • Boslaan
 • Raadhuisplein
 • Brediuskwartier
 • Spiegel
 • Bussum-Centrum
 • Eng

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.