Dakraam merken

Direct contact met een bedrijf uit uw regio!

Wanneer u meer lichtinval in een ruimte wenst, dan is het plaatsen van een dakvenster een goedkope manier om meer lichtinval te creëren. Daarnaast heb je door een dakvenster een mooi uitzicht omdat het vaak op het hoogste punten van een woning wordt geplaatst, denk aan de zolder. Er zijn veel merken op de markt verkrijgbaar die dakvensters aanbieden, maar voor welk merk moet u nou kiezen? Hieronder leest meer over de verschillende merken in Nederland.

Velux dakvensters

Iedereen heeft vast gehoord van het merk Velux. Veel particulieren in Nederland kiezen ervoor om een Velux dakraam te laten plaatsen. De dakvensters van Velux zijn van goede kwaliteit en worden al minstens 60 jaar geplaatst. Veel merken hebben hun dakramen gebaseerd op het model van Velux. Hierdoor zijn er veel goede en goedkopere alternatieven te vinden.

Rooflite

Rooflite is een jong bedrijf die zich puur richt op het fabriceren van dakramen. Rooflite is een Hongaars merk met een klein aantal producten in hun assortiment. Rooflite levert kwalitatief goede ramen voor een goedkope prijs. Wanneer u een beperkt budget heeft, valt het zeker aan te raden om u te verdiepen in de dakramen van Rooflite.

Ubbink

Deze aanbieder is een van de jongere en kleinere producenten op de markt. De dakvensters worden gemaakt van hoogwaardig kunststof, hierdoor zijn de dakramen onderhoudsvrij. Het is mogelijk om de dakramen uit te rusten met zelfreinigend glas. Wanneer deze optie op uw wensenlijstje staat, dan bent u bij Ubbink aan het juiste adres.

Luxtra

Het merk Luxtra produceert dakramen geïnspireerd op de dakramen van Velux. Voor de Luxtra dakramen betaald u aanzienlijk minder. Dus wanneer uw budget niet toereikend is om een Velux dakraam aan te schaffen, dan is een Luxtra dakvenster een goed alternatief.

Welk merk valt aan te raden?

Er zijn ontzettend veel merken die dakramen aanbieden, hierboven ziet u slechts een greep uit alle merken op de Nederlandse markt. Wanneer u meer informatie wenst, kan een specialist u voorzien van advies aan de hand van uw wensen en eisen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.