Broers Dakvenster

Installateur Broers

Broers Dakramen

★★★★
Op basis van 37 beoordelingen

Installateur Broers heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakramen. Ons assortiment bestaat uit vele soorten dakramen zoals:

  • Tuimeldakramen
  • Schuiframen
  • Uitzet-tuimeldakramen

Dakraam Elsloo

Direct contact met een bedrijf uit uw regio!

Een dakraam in de zolderkamer creëert niet alleen meer licht, de kamer zal ook meer lucht krijgen waardoor u profiteert van frisse lucht in de ruimte. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van dakramen in Elsloo. Laat u adviseren door onze experts. Zij weten precies wat er mogelijk is in uw situatie. Een dakvenster aanschaffen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de hoeveelheid informatie die onze vakmensen voor u hebben. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van erkende specialisten uit Elsloo, waardoor u zeker weet dat uw dakraam vakkundig wordt geplaatst.

Diverse merken en soorten

Het aanbod in Elsloo is zeer divers en u kunt altijd wel een dakraam vinden dat binnen uw budget past. De merken waaruit u kunt kiezen zijn: Velux, Luxtra, Ventivieuw, Fakro, Rooflite en Ubbink. Alle merken leveren dakramen van hoge kwaliteit. U kunt door enkele prijsopgaven aan te vragen de prijzen naast elkaar leggen en zo de beste dakramen uit Elsloo voor uw situatie vinden. Vraag uw specialist wat er zoal mogelijk is, misschien heeft u een bepaald merk op het oog. Uw specialist kan u vertellen wat er in Elsloo kan worden geleverd.

Prijzen

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle merken met bijbehorende prijzen. Op deze manier weet u wat u ongeveer mag verwachten qua prijzen. Staat het gewenste dakvenster er niet tussen? Vraag dan aan de gelieerde partners uit Elsloo naar de mogelijkheden. We hebben alleen de bekendste merken voor u opgesomd.

Rooflite
Bij Rooflite vindt u een dakraam van kwaliteit voor een lage prijs. Dit bedrijf produceert dakramen. Het aanbod is klein maar voordelig geprijsd. Rooflite levert een dakraam vanaf €150,- tot €300,-. Een echte aanrader als u een wat kleiner budget heeft.

Luxtra
De kwaliteit van de dakramen van dit bedrijf zijn vergelijkbaar met die van het bekende merk Velux. Tuimelramen worden geleverd vanaf €140,- tot €250,-. Een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Ventiview
Ventiview heeft enkel dakramen van de beste kwaliteit. Zij leveren een dakraam van €230,- tot €310,-. Het bedrijf levert Grenenhouten dakramen. Velux kwaliteit voor een aanzienlijk lagere prijs.

Fakro
De grootste concurrentie van Velux. De ramen zijn goed isolerend en tussen de €160,- tot €250,- Fakro heeft het balkonraam ontwikkeld. Het is een familiebedrijf dat High end dakramen levert.

Velux
Dit is het meest bekende merk. In de 60 jaren dat het bedrijf dakramen levert, hebben zij altijd service en uitstekende garantie geleverd. Zij hebben ook het tuimelraam ontworpen, dit is voor vele andere merken het voorbeeld geweest. Koop bij Velux een dakraam van €260,- tot €340,-.

Ubbink
Ubbink is een redelijk nieuwe aanbieder op de markt. De ramen die zijn leveren zijn van kunststof. U hoeft dit dakraam niet te onderhouden. Zij hebben Bioclean glaswerk, dit glas is zelfreinigend. Ubbink ramen zijn €250,- tot €300,-.

Dakvenster op maat

Wij kunnen uw wensen bekijken en een dakraam leveren dat volledig op maat is gemaakt. Hebt u een bepaalde kleur of type hout in gedachten? Laat het ons weten er is veel mogelijk. Uw dakvenster kan handbediend of elektrisch bediend worden. Zo hebt u geen problemen met sluiten indien het dakraam zich(bijna) buiten bereik bevindt. Bespreek uw mogelijkheden met een expert uit Elsloo, zij helpen u graag.

Direct offertes aanvragen

Vergelijk enkele experts uit Elsloo door een aantal offertes aan te vragen. Het aanvragen van een aantal offertes is aan te raden, u kunt dan al het aanbod uit Elsloo naast elkaar leggen en de beste aanbiedingen uitkiezen. Het maken van de juiste keuze wordt op deze manier gemakkelijker.

Bekijk werkgebied in Elsloo
  • Meers
  • Catsop

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.