Hoe werkt Kwieq?

Direct contact met een bedrijf uit uw regio!

Hoe werkt Kwieq?

Wij bieden particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een dakraam specialist de mogelijkheid om offertes van dakramen en dakvensters te vergelijken op prijs en kwaliteit. Daarnaast stellen wij de bezoekers in staat om deelnemende bedrijven te beoordelen. De dienstverlening is snel en eenvoudig. Volg de onderstaande drie stappen.

1. Offertes aanvragen

Door het offerteformulier in te vullen vraagt u offertes aan bij meerdere bedrijven. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving, dan zal het voorstel dat u ontvangt zo volledig mogelijk zijn. Wat zijn bijvoorbeeld de afmetingen, wat is het gewenste materiaal van het dakraam?

2. Offertes vergelijken

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zetten wij deze door naar maximaal 5 bedrijven uit uw regio. Binnen enige tijd ontvangt u meerdere voorstellen. Aan u om deze op uw gemak door te nemen. Vergelijk de materialen, merken en prijzen.

Geld besparen

Door de aanbiedingen te vergelijken bespaart u tot 40% op uw investering. De aanvraag die u binnen twee minuten doet kan u dus vele euro’s opleveren. Dat is snel verdiend. De service is overigens gratis en vrijblijvend, u bent nergens toe verplicht. Gemak dient de mens!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.