Dakraam offerteaanvraag

Is het mogelijk om enkel het draaigedeelte (tuimelgedeelte) van VELUX-dakvenster GGL 808 000 te vervangen? Als het in zijn geheel vervangen moet worden graag een vrijblijvende prijsopgaaf!!!

Dakraam offerteaanvraag

Geachte heer/mevrouw,,

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het plaatsen van twee dakramen op zolder. Er moet rekening worden gehouden met de (plaatsing en) afwerking, want we hebben dakisolatie. We willen de ramen tussen de middelste balken laten plaatsen. De ruimte tussen de twee balken is 1.45m.

Ik kan u op verzoek foto’s sturen, zoals:
– Een foto van onze grote zolderkamer en een foto van buiten.
– Een foto van de kleine zolderkamer (tweede, kleinere dakraam, ook aan de achterzijde)
– Een foto van de situatie bij de buren (zo ziet u de afstand tussen de balken, zonder dakisolatie)

Hieronder volgen de specificaties van de ramen, zoals wij hebben samengesteld op de website van velux, wij laten ons echter graag adviseren als u iets opvalt.

Raam 1:
Uitzettuimel, kunststof, Veiligheidsglas, GPU CK04 0070
Buitenzonwering – handbediend, MHL CK00 5060
Verduisterend rolgordijn – handbediend, DKL CK04 0705SWL
Insectenhor, ZIL CK06 0000SWL

Raam 2:
Uitzettuimel, kunststof, Veiligheidsglas, GPU PK06 0070
Buitenzonwering – handbediend, MHL CK00 5060
Verduisterend rolgordijn – handbediend, DKL CK04 0705SWL
Insectenhor, ZIL CK06 0000SWL

Wij begrijpen dat het druk kan zijn, de uitvoerdatum kunnen we samen bepalen. Het zou bij wijze van spreken deze maand al kunnen, maar we kunnen ook nog even wachten.

We zien uw offerte graag tegemoet.

Vriendelijke groet,
Rob van den Herik

Dakraam offerteaanvraag

Het betreft de aanschaf en vervanging van de huidige ramen door de nieuwe generatie Velux ramen. De kosten worden betaald vanuit een een lening van het Nationaal Warmtefonds. De installateur moet hiervoor een standaard verklaring van het Warmtefonds ondertekenen met name over deze regel: “Hoogrendementsbeglazing (eventueel inclusief kozijn) Maximale U-waarde van 1,2 W/m²K (houten en kunststof kozijnen voldoen)” Plaatsingsdatum nader overeen te komen, maar zal moeten gebeuren voordat zonnepanelen worden geplaatst. Datum daarvoor nog niet bekend. Vervanging van 2x Velux GGL1, 1x GGL304 en 1xGGL9 door de aanschaf van 3x Velux MK04 en 1x CK01 in witte uitvoering. Ramen moeten compleet worden aangeschaft inclusief handbediende zonwering aan de buitenkant. Graag ook in de offerte opnemen dat de beglazing en het kozijn voldoen aan : Maximale U-waarde van 1,2 W/m²K

Dakraam offerteaanvraag

vervangen van dakraam (GGL-S06) en plaatsen tweede dakraam zelfde type aan andere zijde, maar wel allebeide van kunststof