Klantenervaringen

Lees hier onze ervaringen met klanten

★ ★ ★ ★ ★

“Aanrader”

Mijn dakraam was toe aan vervanging, daarom heb ik offertes aangevraagd. Door jullie snelle service had ik de volgende dag al een aantal ontvangen. Daarom raad ik het aan om hier offertes aan te vragen, het gaat namelijk erg snel en gratis.

Floor MulderUtrecht

★ ★ ★ ★

“Precisie”

Erg vriendelijke mensen waardoor ik geholpen werd. Ik vind dat ze erg snel hebben gewerkt, maar ook erg precies. Als ik nog eens een dakraam moet laten vervangen of als ik advies nodig heb, dan weet ik waar ik een afspraak kan maken.

Anita VisserBreda


★ ★ ★ ★

“Studeerkamer op zolder”

Onze dochter wilde graag een studeerkamer op zolder. Helaas hadden wij er geen dakraam zitten en viel er dus geen daglicht, daarom hebben we de zolder niet omgebouwd tot een studeerkamer. Een halfjaar later wilde zij dit nog steeds, we hebben daarom vakmannen ingeschakeld. De vakmannen hebben er een dakraam in geplaatst. Onze dochter was er heel blij mee en wij natuurlijk voor haar.

Johan BrinkAmersfoort

★ ★ ★ ★ ★

“Geïsoleerd glas laten zetten”

Ik ben erg blij dat ik geïsoleerd glas heb laten zetten. Door de gespecialiseerde vakmannen is het glas erg nauwkeurig gezet. In eerste instantie was ik erg bang dat het verkeerd zou gaan en mijn raam opnieuw gezet moest worden. Maar toen ze aan de slag gingen wist ik al meteen dat ik er erg tevreden mee zou zijn. Heel erg bedankt.

 
 
Marcel WijngaardVlaardingen


★ ★ ★

“Elektrisch dakraam”

Mijn echtgenote wilde erg graag een elektrisch dakraam, dit heb ik voor haar geregeld. Zonder dat zij dit wist heb ik een afspraak gemaakt. De vakmannen konden gelukkig op een dag komen wanneer mijn vrouw niet thuis was. Zij hebben erg nauwkeurig het elektrische raam geplaatst, hierbij heb ik natuurlijk ook een afstandsbediening gekregen. Toen mijn echtgenote thuis kwam heb ik haar het raam laten zien, ze vond het super!

Paul PostAssen

★ ★ ★

“Velux”

Ik was bezig met het verbouwen van de zolder en kwam op het idee om een nieuw dakraam te laten zetten. Hiervoor ben ik eerst gaan rondkijken op het internet. Ik wilde een dakraam dat duurzaam was met hoge isolatie, daarom heb ik gekozen voor Velux. Nadat ik dit met de vakmannen heb besproken was ik er zeker van dat Velux van erg goede kwaliteit is. Ze hebben dit voor mij geplaatst. Ik ben erg tevreden.

Kas de GraafNijmegen


★ ★ ★ ★

“Nuttige informatie”

Mijn man en ik wilden graag meer informatie over het latten zetten van een dakraam. Hiervoor hebben we offertes aangevraagd. Ze hebben ons veel en erg goede informatie gegeven, informatie waar we echt wat aan hebben. Ook hebben we meteen een afspraak kunnen maken. Onze complimenten voor jullie snelle service!

Sandra WolthuisAlkmaar

★ ★ ★ ★ ★

“Mijn zolder is weer leefbaar”

Er zat nog geen raam op mijn zolder, ik vroeg mezelf af waarom ik dit niet zou laten zetten. Dus ben ik gelijk offertes aan gaan vragen, deze heb ik snel ontvangen. Ik heb ze vergeleken en heb zo een keuze gemaakt. Ook ben ik erg snel geholpen, de vakmannen hebben een raam op mijn zolder geplaatst. Dankzij jullie is het weer leefbaar op zolder!

Maria van LoonHeerenveen


★ ★ ★ ★ ★

“Nieuw kozijn en dakraam”

Ik ben erg tevreden over de service die je krijgt. Er moest een nieuw kozijn en een nieuw raam geplaatst worden. Ze waren mooi op tijd en konden daarom ook precies op de afgesproken tijd aan de slag. De mannen zijn erg vriendelijk en weten precies wat de klant wil.

Marjolein SmitDe Meern

★ ★ ★ ★

“Goede kwaliteit”

Ik ben zeer tevreden over de vakmannen die mij hebben geholpen. Ze kwamen ten eerste op tijd en hebben ook nog eens erg goede kwaliteit geleverd.

 

Jan HuizingaDen Haag

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.