Offerte

Direct contact met een bedrijf uit uw regio!

Een dakraam biedt vele voordelen. Uw ruimte heeft voortaan een goede ventilatie. U creëert ook meer licht in een ruimte die daarvoor te donker was. De experts adviseren u graag over de voor- en nadelen van de diverse soorten dakramen, zodat u eenvoudig het meest geschikte dakvenster voor uw situatie kunt vinden. Vraag bij ons een gratis offerte aan om de diverse mogelijkheden te bekijken. Wanneer u via ons een specialist inschakelt, bent u verzekerd van vakmanschap. De specialisten die bij Kwieq zijn aangesloten leveren kwaliteit en plaatsen uw dakvenster op deskundige wijze.

Diverse merken en prijzen

U heeft de keus uit vele merken op het gebied van dakramen. Hieronder tonen wij u een overzicht van een aantal merken:

  • Velux
  • Luxtra
  • Fakro
  • Rooflite
  • Roto
  • Ventiview
  • Ubbink
  • Kura

Alle merken hebben goede en slechte kanten. Het merk Velux is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de basis van een dakraam zoals u deze kent. De andere leveranciers hebben een eigen dakramen ontwikkeld aan de hand van dit ontwerp. Het is verstandig om van te voren te bedenken waar u dakraam aan moet voldoen. Er zijn vele extra’s voor uw dakvenster te verkrijgen. Zo is het mogelijk om in uw dakraam zelfreinigend glas, een verduisteringsgordijn of een hor te installeren. Als u een offerte aanvraagt ziet u precies wat er allemaal mogelijk is.

Altijd een vakman in de buurt

Kwieq biedt een landelijke dekking, u vindt op deze manier een specialist bij u uit de buurt voor het plaatsen van uw dakvenster. Onze selectie bevat enkel ervaren experts, zodat u eenvoudig een dakraam specialist kunt vinden. Uw dakvenster wordt vakkundig voor u geplaatst en u krijgt uitgebreid advies.

Scherpe tarieven

Wij hebben voor u al een voorselectie gemaakt van specialisten die dakramen leveren in uw regio. Bij het selecteren letten we goed op de prijzen ten opzichte van de kwaliteit die wordt geleverd. U krijgt gegarandeerd vakwerk tegen een scherp tarief. Vraag om de tarieven te bekijken een offerte via ons aan.

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvragen verplicht u tot niets. Wel heeft u dan een idee van wat er zoal wordt aangeboden en voor welke prijs. Vraag in één keer een aantal offertes aan om het aanbod te vergelijken, zo bespaart u veel geld. Kwieq berekent geen kosten voor het aanvragen van een offerte!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als dakraam specialist op zoek naar nieuwe klanten? De effectieve media van Kwieq bezorgt uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.